|
similoreg
|
 |
« : Iulie 06, 2008, 10:35:59 » |
|
Rugaciune pentru luminarea mintii
Doamne, Doamne Ceresc Tata, Noi pe Tine te rugam, Lumineaza a noasta minte, Lucruri bune sa/nvatam
Ca Tu esti Stapanul lumii, Si al nostru Tat esti, Si pe toate cele bune Numai Tu le implinesti.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #1 : Iulie 06, 2008, 10:38:34 » |
|
Rugaciune pentru parinti
Doamne cat este de bine Cand e mama langa mine Doamne cat este de rau Cand nu/l vad pe tatal meu. Tata, mama, ma iubesc Pentru mine ei trudesc, Tine/i Doamne, Indurate, La multi ani cu sanatate; Sa ma poata creste bine, Sa se bucure de mine. Si mereu cu harul Tau Izbaveste/i de cel rau !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 06, 2008, 10:41:22 » |
|
Ingerasul
Inger, ingerasul meu Ce mi te/a dat Dumnezeu, Totdeauna fii cu mine Si ma/nvata sa fac bine.
Eu sunt mic Tu fa/ma mare, Eu sunt slab, Tu fa/ma tare Si/n tot locul ma/nsoteste, Si de rele ma fereste ! Doamne ingerasii tai Fie pazitorii mei Si in zi, si in noapte, Pana/n ceasul cel de moarte !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 06, 2008, 10:42:53 » |
|
Ingerasul
Ingeras coboara lin, langa patul meu Somn usor tu sa/mi aduci, de la Dumnezeu. Sa adorm in bratul tau, Dulce dragastos, Pana/n zori cand m/oi trezi, Dintr/un vis frumos.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 09, 2008, 12:50:01 » |
|
RUGACIUNEA ELEVILOR (rug. de multumire)
Toti cu inima curata, Tie , Doamne/ti multumim, Tu cu darul Tau, Presfinte, Ne/ajuti oameni buni sa fim De greseli sa ne ferim, Fii tai iubiti sa fim Tie, Doamne/ti multumim.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
dorissella
Jr. Member

Calificativ: +1/-0
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 21, 2008, 03:32:38 » |
|
Iti multumes Isuse Cu acest cuvant doresc In asta dimineata Intai sa te slavesc
Iti multumesc ca somnul Din noaptea ce-a trecut Senin si lin ,si dulce Isuse ,mi-ai facut
Iti multumesc Isuse Ca mana -ti m-a pazit Ca de-orisice primejdii A noptii m-ai ferit
Te rog sa fii cu mine Isuse ,Domnul meu Ca-n ziua de azi cuminte Si bun sa fiu mereu
Sa ma feresc de rele Cum tu m-ai invatat Iar seara ma gaseasca Cu sufletul curat
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #6 : Iulie 31, 2008, 09:06:00 » |
|
Totdeauna lucrul tau Sa/l incepi cu Dumnezeu Unde/i El cu Harul Sau, Nici un lucru nu e greu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #7 : Iulie 31, 2008, 09:09:10 » |
|
Rugaciune de dimineata Doamne noaptea a trecut Si noi liniste/am avut Al Tau inger preaiubit Cu/ngrijire ne/a pazit.
Doamne da/ne ajutor Ca s/avem la carte spor Voia Ta s/o implinim, Fiii Tai iubiti sa fim.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #8 : Iulie 31, 2008, 09:12:37 » |
|
Rugaciune la iesirea din clasa Dumnezeule /ndurate, Pentru cele invatate Noi cu totii/Ti multumim Si al Tau nume/L preamarim.
Ajuta/ne Doamne Sfinte, Ca si de/acuma inainte Mintea sa ne/o luminam Tot ce/i bun sa invatam.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #9 : Iulie 31, 2008, 09:36:46 » |
|
Rugaciune de seara
Doamne ziua s/a sfarsit Seara iarasi a venit Peste zi ne/ai ajutat De/am lucrat Si/am invatat.
Ajuta/ne Doamne Sfinte, Si de/acuma inainte Binele sa/l savarsim, Fiii Tai iubiti sa fim.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #10 : Iulie 31, 2008, 09:40:35 » |
|
Rugaciune pentru parinti
Doamne Sfinte, imparate, Care/n ceruri locuiesti Cu mila si indurare, Peste toti Tu sa privesti.
Da sanatate mamei si tatei Ca sa poata ingriji De toti cei ai casei noastre, Si in veci a/Ti multumi.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|