|
similoreg
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 09:24:57 » |
|
Vad ca nu prea indrazniti sa va criticati sotii, sau poate ca toti sotii vostri sunt perfecti. In cazul meu, exista o "disputa" intre mine si sotul meu, si anume: Eu consider ca trebuie sa valorific la fiul cel mare ceea ce Dumnezeu i/a daruit, iar sotul meu zice ca exagerez, si ca se ve plictisi cand va fi la scoala. Fiul meu a cunoscut literele inainte de a avea 3 ani, si le/a descoperit singur dintr.o carte primita in care existau imagini la fiecare litera, in 2 saptamani a retinut toto alfabetul. Si asta fara ca sa il ajutam noi. Apoi a inceput sa citeasca titluri de pe carti, firme prin oras...chestii nesemnificative. Eu daca am vazut ca se descurca am inceput sa ma ocup mai mult pe aceasta parte, si sotul meu nu e de acord. Acum are 5 ani si jumatate si completeaza rebusuri, e foarte pasionat de animale, de viata animalelor,etc. In acest sens eu i/am cumparat enciclopedii cu animalept copii, pe care el acum le studiaza si le citeste. Nepotrivirea cu sotul meu este ca el e de parere ca exagerez, eu zic ca atata vreme cat copilul isi doreste astfel de carti, astfel de preocupari, nu consider ca il "indop" cu informatie.
|