Priki! Bine ai venit in forum!
Mai 18, 2012, 07:42:58 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Mentalitati diferite in educarea copiilor.  (Citit de 699 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
similoreg
Moderator
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 07, 2008, 04:50:13 »

Ati intampinat dificultati din partea sotului ( spun sot pt ca majoritatea suntem mame, sa ma ierte taticii) in unele situatii in educarea copiilor dvs? 
Memorat
dorissella
Jr. Member
**

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 21, 2008, 03:21:46 »

eu cred ca daca nu sunt amandoi parintii pe aceiasi lungime de unda in educarea copiilor ...pot fii probleme.
daca eu de ex .spun nu e voie sa faci acel lucru ...iar apoi tatal va spune ca poate face ...copilulu va vedea ca se poate sa primeasca de la un parinte ceea ce de la altul nu a putut primi.
de aceea ar trebui  sa se discute mult pe tema educarii copiilor
daca vrem sa avem copii educati....trebuie sa renuntam la egoismul nostru de dragul lor
Memorat
similoreg
Moderator
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 09:24:57 »

Vad ca nu prea indrazniti sa va criticati sotii, sau poate ca toti sotii vostri sunt perfecti. In cazul meu, exista o "disputa" intre mine si sotul meu, si anume: Eu consider ca trebuie sa valorific la fiul cel mare ceea ce Dumnezeu i/a daruit, iar sotul meu zice ca exagerez, si ca se ve plictisi cand va fi la scoala. Fiul meu a cunoscut literele inainte de a avea 3 ani, si le/a descoperit singur dintr.o carte primita in care existau imagini la fiecare litera, in 2 saptamani a retinut toto alfabetul. Si asta fara ca sa il ajutam noi.  Apoi a inceput sa citeasca titluri de pe carti, firme prin oras...chestii nesemnificative. Eu daca am vazut ca se descurca am inceput sa ma ocup mai mult pe aceasta parte, si sotul meu nu e de acord. Acum are 5 ani si jumatate si completeaza rebusuri, e foarte pasionat de animale, de viata animalelor,etc. In acest sens eu i/am cumparat enciclopedii cu animalept copii, pe care el acum le studiaza si le citeste.
   Nepotrivirea cu sotul meu este ca el e de parere ca exagerez, eu zic ca atata vreme cat copilul isi doreste astfel de carti, astfel de preocupari, nu consider ca il "indop" cu informatie.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.064 secunde cu 29 cereri.