Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 08, 2012, 11:16:57 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Educatie, probleme, perspective
| | |-+  Imbracamintea tinerilor
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Imbracamintea tinerilor  (Citit de 725 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 09, 2008, 07:43:10 pm »

Le permitem copiilor sa se imbrace cum vor ei, sau inca le controlam modul de a se imbraca?
Mai pastreaza tinerii din zilele noastre inocenta in stilul de a se imbraca, precum alta data?
Cum pot sa reziste tentatiilor modei tinerele de azi?
Memorat
dorissella
Jr. Member
**

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 11, 2008, 09:50:33 am »

Intrebari bune.
As vrea sa va spun ca parca e prea multa permisivitatea in ziua de azi .
Nu ma intelegeti gresit ...dar unde e limita tinerilor din ziua de azi ?
Adik daca copilul meu vrea sa mearga pe strada in pielea goala il las?
ca i place?
Eu personal cred ca trebuie sa intervenim oridecateori copilul vedem ca atrecut aceasta linie a bunului simt .
astept mai multe replici
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 11, 2008, 03:56:52 pm »

De acord, noi vorbim acum de cum ne/ar place sa se imbrace copiii nostri, dar cred ca mult mai bine ar vorbi un parinte care are copiii mai mari. Ceea ce eu am constatat este ca ( ma refer la produsele din magazine ) parca toate hainele sunt facute asa, ca sa dezgoleasca mult trupul, stramte, cu talie foarte joasa, care sa atraga priviri, etc.  Cu greu gasesti ceva decent. Adica sunt doua categorii de haine: una pt babe si una pentru fetiscane, de astea care se flendura pe bulevard.

Memorat
dida
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 13, 2008, 03:13:20 am »

E greu de dat un raspuns, tocmai pentru ca e greu sa fii parinte fara a intra in conflict cu vointa copiilor...Nu putem face abstractie de faptul ca traim in lumea in care traim...Pana la o anumita varsta le alegem noi imbracamintea, dupa un timp incep ei sa aiba propriile preferinte si aici este momentul in care apar conflicte...si nu putine...Multa rugaciune, mult timp petrecut cu copiii si exemplul personal pot sa ajute la adoptarea unei linii decente in imbracaminte... Incercati...reteta functioneaza, va asigur. Iar daca in anumite cazuri nu functioneaza, nu uitati: copiii ne-au fost daruiti de Dumnezeu ca sa-i crestem si sa-i educam dar nu putem alege in locul lor. Orice alegeri ar face, ei continua sa fie copiii nostri.
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.057 secunde cu 22 cereri.