Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 11:54:41 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Educatie, probleme, perspective
| | |-+  Activitati extrascolare
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Activitati extrascolare  (Citit de 752 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 12, 2008, 02:46:29 pm »

In afara programului scolar, unde isi petrec timpul copiii dvs.? Ma refer la cluburi de dans, tenis, arta fotografica, patinaj, balet.
Memorat
dida
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 21, 2008, 02:42:12 pm »

Fiica mea, care este in clasa a XII-a nu prea mai are timp de activitati extrascolare....doar la sfarsit de saptamana iese cu prietenii, sambata seara si uneori duminica... In schimb, fiului meu care are 11 ani i-am "incarcat" programul.... ca sa nu si-l "incarce" el......Asa ca luni si miercuri dupa cursuri are ora de solfegiu, miercuri are ore de pian si vioara si de fiecare data cand sunt concursuri scolare de fotbal, baschet, handbal sau atletism participa si, bineinteles ca sunt acolo ca principalul lui suporter..... La fel, cand are vreun concert cu scoala unde studiaza muzica, mergem cu totii... se poate altfel? Acest program  este conceput de noi, parintii, insa el este de acord cu programul si inca vrea sa mearga si la inot si la ore de flaut! Si chiar daca pare, programul nu este deloc aglomerat; ii ramane timp si pentru joaca, teme, lectura, calculator..... Smiley
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.06 secunde cu 20 cereri.