Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
să te autentifici
sau
să îţi creezi un cont
.
Februarie 07, 2012, 11:47:18 pm
o ora
o zi
o săptamană
o lună
Timp nelimitat
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:
Căutare detaliată
Priki! Bine ai venit in forum!
Clubul parintilor
Tu cum ai rezolvat o problema de sanatate?
Experienta ta poate fi utila celorlalti
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Pagini:
[
1
]
Autor
Subiect: Experienta ta poate fi utila celorlalti (Citit de 1529 ori)
admin_general
Administrator
Full Member
Calificativ: +6/-1
Deconectat
Experienta ta poate fi utila celorlalti
«
:
Iulie 13, 2008, 10:09:06 am »
In viata aceasta nu putem fi scutiti de anumite probleme mai mici sau mai mari de sanatate. Daca ar fi sa fac o lista cu bolile copilariei, cred ca ea ar fi destul de lunga. Fiecare dintre noi ne-am confruntat cu situatii pe care doream sa le rezolvam cat mai repede astfel incat micutul sa nu mai sufere. Tu cum ai procedat, ce i-ai dat copiului tau, la ce medic ai fost?
Pot spune din propria experienta ca au fost multe ocazii in care nu am avut posibilitatea sa alerg la spital cu copilul, sau poate ca am fost dar daca ramaneam acolo riscam complicatii si mai mari, sau poate ca ti-ai sunat medicul pediatru iar el nu ti-a raspuns exact atunci cand aveai cea mai mare nevoie iar singura solutie mi-a ramas internetul. De multe ori am gasit sfaturi utille aici.
Va invit sa dezvoltam cat mai mult sectiunea aceasta!
Memorat
similoreg
Sr. Member
Calificativ: +5/-1
Deconectat
Răspuns: Experienta ta poate fi utila celorlalti
«
Răspunde #1 :
Iulie 14, 2008, 12:30:31 am »
Din pacate am avut destule experiente prin cabinete medicale, sau spitale cu primul copil. Totul a plecat de la incompetenta unui medic, si ...din prostia mea. La 6 zile dupa nastere copilul facea febra si am chemat medicul , care, fara sa ii faca testul acela sa verifice daca nu e alergic, i/a administrat o supradoxa de ceva medicament( asta eveam sa aflu ulterior in spital) si de atunci vrei 2 zile copilul avea fie febra foarte mare, fie era subfebril . Am intrebat medicul de fam. daca nu e cazul de spital si, m/a asigurat ca nu, ca asa e la copiii asa de mici. AM crezut ca stie ce spune, si n/am facut nimic, dupa vreo 2 zile, vazand ca situatia copilului nu se imbunatateste, m/am hotarat sa/l duc la spital. Aici copilul a fost internat la terapie intensiva, situatia lui era f grava. Febra lui era de la ceva microb pe care l/am luat in spital, medicatia data de medicul de fam fusese incorecta si ineficienta... si de aici problemele.
Am crezut ca il pierdem, nimeni nu ne dadea nici o sansa...dar Dumnezeu ne/a dat/o. Acum e mare, sanatos,Slava Domnului !Nu stiu ce sfaturi sa va dau, poate daca se va ivi vreo intrebare la care sa stiu sa raspuns, atunci o sa imi ofer tot sprijinul.
Memorat
dorissella
Jr. Member
Calificativ: +1/-0
Deconectat
«
Răspunde #2 :
Iulie 14, 2008, 10:38:31 am »
As vrea sa va spun ceva ce mi s-a intamplat mie ....mai bine zis fetitei mele de aproape 6 anisori .
Acum un an a facut fetita mea scarlatina ....si normal am fost cu ea la medic sa vad ce imi recomanda sa i dau .
Intr-un fel ma gandeam ca e boala a copilariei si am zis ca o sa imi dea ceva si o sa o tin in casa o sapt .
Dar cand am ajuns mi-a spus ca e suspecta de scarlatina si m-a trimis la boli contagioase ....acolo mi-a zis ca nu e f clar daca e scarlatina ...si mi-a zis ca trebuie internata ....singura .
Prima data am refuzat ,dar au inceput sa imi spuna ca daca nu o las acolo internata o sa trim politia la mine ...in cazul in care s-ar fii declansat o epidemie.
Cu greu am cedat ...dar m-am gandit la binelle fetitei mele .
Cand ma gandesc si acuma ,ma incearca un sentiment de furie ....pentru ca fetita mea a fost ca si sechestrata acolo o sapt .
Un copil de nici 5 ani sa stea departe de familie .
Pentru ea a fost un soc atat de puternic ca ....peste cateva luni a trebuit sa o duc la un control oftalmic unde a descoperit un strabism destul de mare .
Cand am intrebat-o pe doctorita de la oftalmologie cum de a facut acest strabism ...primul lucru care m-a intrebat a fost daca a suferit un soc sau ceva de genul acesta .
Acuma cand ma gandesc in urma imi zic ca daca s-ar intampla cu fetita cea mica nu as mai lasa-o pentru nimik in lume.
Chiar si pt un om mare e destul de neplacut sa fie izolat si sa nu il vada nimeni ....dar un copil mic?
Sistemul sanitar din Romania nu prea imi inspira incredere.
De aceea sugestia mea este sa nu va lasati copii pe mana oricui .
Memorat
dida
Newbie
Calificativ: +0/-0
Deconectat
«
Răspunde #3 :
Iulie 14, 2008, 05:36:08 pm »
...cand fiul meu avea 11 luni l-am internat in spital cu bronsita acuta. Dupa 2 saptamani de tratament neadecvat cu antibiotice, copilul meu nu mai reactiona, nu ne mai recunostea, am cerut transferarea la spitalul judetean de pediatrie. Acolo, cand l-au consultat, i-au gasit bronsita, otita, pneumonie si infectie urinara... inca 2 saptamani de cosmar......ne temeam sa nu-l pierdem.....era foarte slabit si slab......Cu o zi inainte de externare, a facut un soc anafilactic si iar zile de stat in spital...Si de atunci a ramas cu alergie la oxacilina si d-na medic care l-a tratat mi-a spus ca va trebui sa am grija de el sa nu aiba niciodata probleme cu rinichii.........si nu a avut nici o problema pana acum...
In saptamanile acelea, am invatat ce inseamna increderea in Dumnezeu.
Si pot spune in cunostinta de cauza ca e bine daca iti cunosti copilul: cum reactioneaza organismul lui fata de anumite tratamente sau medicamente, ce tratamente sa-i faci pe langa cele medicale...In felul acesta poti fi de folos si medicilor si recuperarea copilului bolnav poate fi mai rapida...
Memorat
dorissella
Jr. Member
Deconectat
«
Răspunde #4 :
Iulie 15, 2008, 10:50:33 am »
daaaaaaaaa sa stiti ca foarte mult m-a ajutat increderea in Dumnezeu .
Nu e f usor sa treci prin experientele acestea ....fara sa fii increzator in ACELA care stie tot despre fiecare dintre noi.
Va doresc ca sa descoperiti fiecare dintre voi acest lucru
Memorat
dida
Newbie
Deconectat
«
Răspunde #5 :
Iulie 15, 2008, 04:08:00 pm »
multumim pentru urare, Dorisella....desi e putin cruda....daca tinem seama de faptul ca invatam increderea in Dumnezeu numai in situatii-limita... dar acelasi lucru il doresc si eu tuturor celor care citesc aici si nu numai lor...
Va doresc sa il cunoasteti pe Dumnezeu... este uimitor sa-L cunosti pe El. Eu il cunosc, de aceea pot sa va spun acest lucru...
Memorat
dorissella
Jr. Member
Deconectat
«
Răspunde #6 :
Iulie 17, 2008, 03:51:27 pm »
Va recunosc ca de multe ori daca nu simteam acea Mana protectoare ..as fii fost inclinata sa cred ca nimanui nu i pasa de suferinta mea
Dar daca am credinta aceasta in Dumnezeu ...ma ajuta sa trec mai usor prin orice experienta prin care as trece
Memorat
mona
Newbie
Calificativ: +2/-0
Deconectat
«
Răspunde #7 :
Septembrie 23, 2008, 12:44:34 pm »
Dida, bine ca ati trecut cu bine. Sunt curioasa la ce spital ai fost , in ce oras..
Memorat
dida
Newbie
Deconectat
«
Răspunde #8 :
Septembrie 24, 2008, 12:21:50 am »
Multumesc mona pentru impreuna- simtire... Pe vremea aceea locuiam in judetul Arad....iar acolo, la sectia de pediatrie am intalnit cei mai buni medici... cu doctorita care s-a ocupat de fiul meu am tinut legatura pana cand el era deja destul de mare....daca esti din arad si ai nevoie pot sa ti-o recomand
(bine ar fi sa nu ai nevoie.....)
Memorat
mona
Newbie
Calificativ: +2/-0
Deconectat
«
Răspunde #9 :
Octombrie 19, 2008, 10:45:16 pm »
Dida, multumesc ptr. raspuns. Sunt f. departe de Arad
.
Vad ca de cand l-am operat de polipi pe copil nu i-a mai curs deloc nasul, ceeace ma bucura f. mult, ptr. ca de cateva luni ii tot curgea, nu chiar non stop, dar aproape. Avea un streptococ localizat in nas care nu i trecea cu nimic, Multumim Domnului, sper sa fi scapt de el.
Acum a inceput gradinita si a capatat o tuse de la copii, eram sigura ca va lua, in ziua cand l-am dus, erau cativa care tuseau si le curgea nasul f. tare. Nu pot impiedica asta..desi s-a discutat sa nu se mai vina bolnavi la gradi, tot vin si uite-asa iau toti. E un cerc vicios...
Memorat
Pagini:
[
1
]
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Schimbă forumul:
Selectează o destinaţie:
-----------------------------
General
=> Probleme tehnice - site si forum
=> Anunturi echipa de coordonare
=> Sondaje
=> Concurs
=> Evenimente
Spatiu destinat copiilor si doar copiilor!
=> Forum copii
Planificare familiala
=> Sarcina
=> Sanatatea viitoarei mamici
=> Cum alegem locul nasterii
=> Ce luam cu noi la spital?
Clubul parintilor
=> Ingrijire, alimentatie, sanatate
=> Activitati creative pentru dezvoltarea abilitatilor copilasului tau
=> Sanatatea, educatia si comportamentul prescolarilor si scolarilor
=> Crestere, dezvoltare, sanatate, comportament
=> Educatie, probleme, perspective
=> Tu cum ai rezolvat o problema de sanatate?
Utile
=> Perspective si retrospectiva vacanta 2009 - destinatii, hoteluri, etc
=> Concedii, vacante - 2008
=> Ai auzit, ai vazut, ai verificat!
=> Legislatia la zi
=> Amenajarea casei
=> Retete
=> Lucruri interesante de pe internet
=> Umanitar