Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 09, 2012, 09:22:54 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Planificare familiala
| |-+  Sanatatea viitoarei mamici (Moderator: prichi)
| | |-+  Alimentatia gravidei
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Alimentatia gravidei  (Citit de 1380 ori)
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 08, 2008, 03:13:43 am »

Ce mancati? Cat mancati? Grin
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 08, 2008, 11:27:51 pm »

In primele luni de sarcina am mancat doar fructe, nu puteam altceva, imi era greata de orice altceva( si acest lucru s/a petrecut si dupa nastere) iar cam din a 4/a luna mancam cat de cat normal, adica de toate. Aveam pofta de mancare mai multa decat de obicei, mancam la orice ora din zi si din noapte, dar si 25 de kg s/au facut vizibil observate.
Memorat
camelia
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 15, 2008, 03:31:17 pm »

Eu nu cred ca  este valabila zicala ,,Are pofte, poate sa manance orice ca doar e gravida (cica sa nu piarda) sau ca o gravida trebuie sa manance cat pentru doi!
O gravida trebuie sa manance normal, chiar daca apetitul este mai mare ca de obicei,  trebuie ca viitoarea mamica sa fie temperata si sa gaseasca un echilibru.
In caz contrar sa fie sigura ca si copilul ei va fi un pofticios si un mofturos.
Memorat
prichi
Moderator
Newbie

Calificativ: +4/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 15, 2008, 08:07:19 pm »

Eu nu am avut pofte, insa cred ca in anumite sarcini exista si aceste pofte. Am o prietena care la prima sarcina nu a avut "pofte", dar la sarcina a doua nu s-a mai intamplat la fel. Eu credeam ca tine de persoana si de cat de "rasfatata" e viitoarea mamica, dar se pare ca nu e asa. Din cate am citit, poftele vin atunci cand nu exista o alimentatie foarte variata si apar carente pe care corpul unei gravide le resimte mai repede. Va doresc multa sanatate si bebei frumosi si sanatosi.
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 23, 2008, 08:19:40 am »

Stiti ca nu exista dovezi ca o gravida ar fi pierdut sarcina in urma unei pofte nesatisfacute?
Este doar o scuza( probabil ) a unor viitoare mamici mai .....smechere. Totul  tine de psihic si poate fi controlat.
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 12, 2008, 05:09:18 pm »

Daca gravida are pofta sa manance ceva sa isi faca. De cele mai multe ori aceste "pofte" il pun pe jar pe viitorul tatic, el tre sa fuga in supermarketuri sa caute ce vrea "doamna". De ce oare mamica nu pofteste ceva ce tre sa gateasca ea? Sa fie oare un truc feminin?  Wink
« Ultima modificare: August 27, 2008, 10:45:10 pm de către similoreg » Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.102 secunde cu 22 cereri.