Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 09, 2012, 04:12:39 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Planificare familiala
| |-+  Sanatatea viitoarei mamici (Moderator: prichi)
| | |-+  Cum ati proceda?
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Cum ati proceda?  (Citit de 2050 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 27, 2008, 10:45:24 am »

Ce ati face daca , Doamne fereste , la un banal control de rutina vi s/ar spune ca trebuie sa avortati ca bebe e in pericol, sau dvs? TOate ulterioarele controale ar confirma existenta respectivei boli, si toti medicii v.ar spune: Avort !
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 12, 2008, 05:02:44 pm »

Ne e greu sa ne punem in astfel de situatii. Dar trebuie sa avem incredere si credinta in Dumnezeu. El este doctorul suprem. Doamne ajuta !
Memorat
LidiaD
Jr. Member
**

Calificativ: +4/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 13, 2008, 06:00:02 pm »

Medicii spun multe si de mai multe ori dau gres. Dar ultimul cuvant nu il au ei, ci Dumnezeu, care a dat viata omului.
Memorat
mona
Newbie
*

Calificativ: +2/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 26, 2008, 12:27:11 pm »

E cea mai grea intrebare si e foarte dificil de stabilit un raspuns clar si corect. Multa rugaciune si incredere in Dumnezeu, raspunsul e al lui. Oricum e foarte greu in astfel de situatii.
Memorat
dida
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Septembrie 25, 2008, 06:01:11 pm »

....cu mai multi ani in urma, sotul meu a fost operat de cancer...toti medicii si familia si prietenii ne-au recomandat cu multa insistenta sa nu mai "facem" alti copii ( aveam o fetita)....pe fetita noastra o iubeam foarte mult si tocmai de aceea am fi vrut sa mai avem copii ca sa nu fie singura.... Dupa mai mult timp, metoda noastra contraceptiva ne-a
"insealat" si iata-ma insarcinata din nou..........nu indrazneam sa ma bucur...imi era teama...m-am gandit si la avort, dar n-am putut sa iau niciodata hotararea de a merge sa avortez.........in familia mea si a sotului erau toti speriati...nu m-au indemnat sa avortez dar stiu ca gandul acesta era in mintea tuturor... Intr-o zi in care eram linistita, am vorbit cu Dumnezeu si i-am spus:"Doamne, daca Tu ni l-ai dat fara ca noi sa stim nimic, inseamna ca ni l-ai dat ca sa ne fie o bucurie si nu o problema" Si nu mi-a mai fost niciodata teama.... Copilul a fost foarte bine la nastere, avea 4,5 kg!! Ii multumesac lui Dumnezeu pentru baietelul meu!!  Este un copil incantator si asa, fiica mea nu mai este singura la parinti....
Memorat
monica
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 12, 2008, 08:03:18 pm »

Cu cativa ani in urma, o amica de-a mea era insarcinata si la prima ecografie doctorul i-a spus ca sunt probleme cu bebelusul , ca nu reuseste sa-i individualizeze organele interne. A facut ecografie morfologica, de nivelul 2 si 3 , si toti i-au spus acelasi lucru: nu are organe interne, si daca va reusi sa duca sarcina pana la capat va iesi un copil cu totul anormal care va muri imediat sau va trai foarte putin si va fi handicapat. Indemnul lor era avortul.Ea nu a vrut sa avorteze sub nici o forma, a dus sarcina pana la capat. I-au facut cezariana pentru ca le era teama doctorilor. si ....surpriza!!!! a nascut o fetita normala . Acum fetita are aproape 5 ani . Nu are nici un handicap fizic si nici psihic pentru ca se dezvolta normal pentru un copil de varsta ei.
E o intreaga experienta si multe rugaciuni!

Dumnezeu poate face minuni!
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.074 secunde cu 19 cereri.