Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 09, 2012, 03:46:05 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Sanatatea, educatia si comportamentul prescolarilor si scolarilor (Moderator: similoreg)
| | |-+  Sportul la copii
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Sportul la copii  (Citit de 1019 ori)
similoreg
Moderator
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Octombrie 18, 2008, 01:41:14 pm »

Cat de important credeti ca e sportul pt copilul dvs. Am avut mai zilele trecute o discutie cu un parinte care o lauda pe invatatoare, care e foarte buna, ca se ocupa mult de copii, ca si in orele de desen, de muzica, de ed. fizica, de lucru manual tot romana si mate face. Am indraznit sa il contrazic, dar n/am avut pe cine. O tinea una si buna ca astea nu/s materii importante, si ii dadea dreptate invatatoarei.
Sunteti de aceeasi parere?
Memorat
mona
Newbie
*

Calificativ: +2/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Octombrie 19, 2008, 10:40:27 pm »

Da, cosider ca sportul in ziua de astazi este o materie foarte importanta. Nu iti poate intra matematica in cap fara sa iti aerisesti creierul si corpul. Miscarea este f. importanta in dezvoltarea armonioasa a copiilor, ar trebui sa insitati sa se respecte programa scolara, ca nu degeaba s-a introdus sportul in orar.
Memorat
carcriv
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 01, 2009, 12:04:22 pm »

Sportul este important pentru dezvoltarea armonioasa a copilului... ne-am gandit pe vladutu sa-l dau la inot dar sa vedem daca ii va place si lui  Wink
Memorat
similoreg
Moderator
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 01, 2009, 12:22:21 pm »

Alegerea pe care ati facut/o e foarte bune, inotul este un sport foarte complex. Aproape toti copiii iubesc sa se balacesca in apa, cu siguranta ca si Vladut o sa indrageasca acest sport.
Memorat
Florica Botis
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 11, 2009, 11:28:42 am »

Parerea mea este ca SPORTUL este foarte important pt copii si cu siguranta le place mult de tot si spun asta pt ca si eu am un baietel de 4 ani si am inceput de la 3 anisori sa facem alergare,unele exercitii simple si a fost foarte incintat iar acum mereu ma cheama el la alergare,fotbal,cu bicicleta iar in curind ma gindesc ca e bine sa il dau la un club sportiv(inot,fotbal)...eu am facut sport de mica (atletism si SAH) care ma ajutat foarte mult si daca stai sa te gindesti orice sport te relaxeaza,nu?
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.054 secunde cu 21 cereri.