Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 08, 2012, 10:25:30 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Educatie, probleme, perspective
| | |-+  Sunt un prieten bun pt copilul meu?
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Sunt un prieten bun pt copilul meu?  (Citit de 885 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 08, 2008, 01:50:03 am »

Cum incercati sa va apropiati de copilul dvs?
Ce metode folositi, si daca sunt eficiente?
Memorat
cristina
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 09, 2008, 11:18:37 am »

Consider ca DA, sunt o buna prietena pentru fetita mea Dany si imi doresc sa raman cea mai buna prietena a ei.
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 10, 2008, 07:50:29 pm »

Increderea se cladeste treptat, de la o varsta frageda. Copilul trebuie sa stie ca parintele este cel care ii ofera siguranta in orice situatie.
Memorat
dorissella
Jr. Member
**

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 09, 2008, 12:13:46 pm »

Eu cred ca e foarte important ca de la primele clipe ale vietii copilului tau sa se simta acceptat ,dorit ...
daca stau sa ma gandesc... e important ca de fiecare data cand ai ceva de spus sau de corectat la comportamentul copilului tau sa nu uiti sa o faci cu blandete si intelepciune ....pe care o castigi cu timpul si ti-o da Dumnezeu.
Ca sa vb de un fel de comportament general... cred ca nu se poate vorbi...pentru ca fiecare copil e unic in felul lui.
De exemplu fetitei mele nu i place sa i se impuna ceva ...dar daca incerci sa discuti cu ea si sa i explici ,reusesti sa faci muult mai mult decat daca i-ai spune sa faca pur si simplu.
Cred ca da .........sunt o prietena buna pt copii mei ...si sunt constienta ca fara ajutor de sus nu as putea sa fiu asa cum ar trebui .
Este important ca sa ne informam cat mai mult pe tema aceasta ...ca daca nu copilul nostru va cauta prienii in afara...si s-ar putea sa le gaseasca ,dar sa nu fie benefice.
V-as recomanda sa cititi carti despre cresterea copilului de ex.INTELEGE-TI COPILUL ..autoarea Kay Kuzma da sfaturi si chiar exemple care pot fii folositoare.
Pentru mai multe informatii ....Editura Viata si Sanatate va poate fii de folos
Memorat
dida
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 21, 2008, 02:58:31 pm »

DA! sunt o buna prietena pentru copiii mei  si Dumnezeu sa fie laudat penrtu aceasta! Am cautat intotdeauna sa fiu o prietena pentru ei, pastrand intotdeauna raportul parinte- copil. Cum am reusit? Nu stiu sa va raspund... Dar mi-au spus chiar ei acest lucru, desi spre ex fiica mea mi-a spus deschis ca exista subiecte pe care nu le poate vorbi cu mine....oricum suntem mama- fiica... iar fiul meu mi-a zis ca sunt o buna prietena pentru el...Totusi cred ca "secretul" este multa rugaciune, multa rabdare si multa sinceritate
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.065 secunde cu 22 cereri.