Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 11:00:06 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Ingrijire, alimentatie, sanatate
| | |-+  Deprinderea de a sta pe olita
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Deprinderea de a sta pe olita  (Citit de 1447 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 08, 2008, 02:38:31 am »

Ce trucuri ati folosit pentru a "trona" copilul dvs?
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 08, 2008, 03:20:54 am »

Traiasca pampersurile!
Memorat
Lemonade
Vizitator
« Răspunde #2 : Iunie 08, 2008, 01:50:54 pm »

a fost greu dar economia de timp si bani, merita.
noi am inceput destul de tarziu pe la 2 ani pentru ca am asteptat vara.

am urmarit niste reguli simple:
mereu fara pampers indiferent de locul in care se afla copilul(am avut intotdeauna haine de schimb la mine pt el)
din jum in jum de ora il intrebam daca vrea sa faca (adica ii reaminteam)
daca facea pe el nu il certam ci ii explicam ferm ceea ce s-a intamplat.

cam in 3 sapt am reusit.acum nici noaptea nu mai are, si asta se intampla de 1 an.

Memorat
similoreg
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 10, 2008, 06:40:40 pm »

La fiul cel mare la un an si 5/6 luni nu mai foloseam pampers nici ziua nici noaptea. Am inceput sa il pun pe olita cam de la 7/8 luni, la scurt timp dupa ce a stat in fund. Era cuminte si facea pe olita, la inceput am renuntat la scutec pe timpul zilei si apoi si noaptea.
        Cred ca acest lucru m/a facut sa ma umflu in pene si ma credeam grozava pt ce realizare aveam. In sinea mea ma miram cand auzeam pe alti parinti, cu copii mult mai mari decat al meu ca nu reusesc sa il deprinda sa faca pe olita.
        Lectia pe care Dumnezeu mi/a dat/o a fost ca asta mi se intampla cu al doilea bebe. Are un an si 10 luni si....noroc cu pampersurile. Nu reusesc sa il invat. Uneori face pe olita, alteori nu, dar in orice caz nu se compara cu fratiorul lui mai mare.
Memorat
Anca
Newbie
*

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Iunie 11, 2008, 02:42:39 pm »

Eu intentionez ca vara asta, la mare sa o las fara pampers (doar in chilotel/respectiv costum de baie), poate se da pe brazda. Daca nu, nu-i graba...

Memorat

camelia
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iunie 17, 2008, 05:53:34 pm »

Eu am inceput vara trecuta cand fetita mea avea un an si jumatate. Cum era cald o lasam fara pampers si o intrebam des daca nu face pipi. Cateodata imi spunea altadata mai uita si de cateva ori am lasat-o ceva timp uda si bineanteles ca nu-i placuta senzatia. Pana la urma s-a invatat sa se ceara. Acum la doi ani jumate ii pun scutec doar noaptea.
Memorat
camelia
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iunie 17, 2008, 10:35:57 pm »

Chiar! Voi cum ati facut de ati scapat de pampers si in timpul noptii?
La pranz cand doarme nu-i mai pun pampers de mult, insa noaptea nici nu am incercat sigur s-ar trezi uda!
Pana acuma am dus-o la gradinita si m-am gandit sa nu o mai trezesc noaptea sa o pun pe olita.
Memorat
similoreg
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iunie 17, 2008, 11:43:09 pm »

Pe primul copil il trezeam noaptea si il puneam pe olita. Facea. La inceput il trezeam din 2 in 2 ore, era greu si pt mine si pt el. Treptat am marit perioada de somn si il trezeam la 3, apoi la 4  si 5 ore. Dupa aceea nu il mai trezeam. Cert este ca la 1 an si jumatate am renuntat definitiv la pampers.
      Cu al doilea copil e mult mai greu. Are pampers si noaptea si ziua. Peste zi face in olita dimineata cand se trezeste si dupa somnul de amiaza, in rest daca nimerim, dar nu prea. Iar noaptea are scutec, dar il trezim o data, face pe olita si nu mai face pana dimineata, asa ca scutecul de noaptea e nefolosit. Dar mi se pare mult prea greu ca sa reusim sa nu mai avem nevoie de scutec. Cred ca acest lucru mi se intampla pt. ca m/am crezut grozava si imi ziceam ca pe cel mic sigur o sa il invat mai repede si mai usor cu olita.  Smiley
Memorat
similoreg
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 12, 2008, 05:41:32 pm »

Am reusit sa scapam de pampers si cu cel mic. Il trezeam noaptea la inceput de 2/3 ori pe noapte, apoi o data si apoi de loc. Acum face pe olita seara inainte de culcare si pana dimineata nu mai face. Iar ziua se cere. Nu pot sa zic ca uneori nu se mai scapa si face pe el asta cand se joaca si uita, dar am scapat de scutece.
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.083 secunde cu 20 cereri.