Priki! Bine ai venit in forum!
Mai 18, 2012, 09:09:09 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Cum ati renuntat la tigari?  (Citit de 1328 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 08, 2008, 03:11:20 »

Eu nu am fumat dar mamicile care viitoarele mamici care fumeaza cred ca ar dori sa stie cum pot renunta la tutun
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 10, 2008, 06:18:53 »

O cunostinta de a mea in varsta de 35 de ani tocmai a aflat ca are cancer la plamani. Nu stiu daca principala cauza a fost fumatul, insa  fuma peste 2 pachete pe zi.
         Viata e prea frumoasa ca sa ne/o stricam cu mana noastra. Indiferent de varsta la care ne aflam , insarcinate sau nu, cred ca ar trebui sa se gandeasca la faptul ca altii ar da orice pt a fi sanatosi iar noi suntem sanatosi si platim ca sa....ne imbolnavim.
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 09, 2008, 04:58:56 »

Am vazut pozele alea cu tot felul de afectiuni provocate de cancer. Infricosator de/a dreptul. Sa nu mai ziceti( pt fumatori) ca "mie nu mi se poate intampla", ca asa au crezut si cei pozati.
Memorat
prichi
Moderator
Newbie

Calificativ: +4/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 21, 2008, 06:21:24 »

E intr-adevar o crima sa obligi o fiinta neajutorata sa inhaleze substante toxice. Nu stiu cum de parintii pot sa se comporte cu proprii copii aidoma lui Hitler cu evreii (ma refer la camerele de gazare de la Auschwitz). Sa nu para nimanui o comparatie exagerata, pentru ca in ambele cazuri rezultatul e acelasi. Din pacate, in cazul fumatului, cel intoxicat sufera ceva mai mult timp. Daca cineva se lupta cu viciul asta si chiar doreste sa renunte, il invit sa viziteze site-ul www.fumat.ro     Am incredintarea ca acolo veti gasi ajutorul dorit. Mult succes!
Memorat
saudade
Newbie
*

Calificativ: +0/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 05, 2008, 05:49:33 »

Am vazut pozele alea cu tot felul de afectiuni provocate de cancer. Infricosator de/a dreptul. Sa nu mai ziceti( pt fumatori) ca "mie nu mi se poate intampla", ca asa au crezut si cei pozati.

Parca jucati tenis, fetelor, aici, pe net. Parca sunteti prietene. De ce nu trancaniti la voi in bucatarie ?
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 06, 2008, 08:20:32 »

In atentia lui saudade: atacurile la persoana nu sunt permise pe acest forum. Daca se mai repeta, riscati sa primiti ban. Va multumesc pentru intelegere.
Memorat

similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 12, 2008, 04:54:38 »

Desi n/as fi crezut, o cunostinta de a mea s/a lasat de tigari dupa ce a vazut pozele alea cu bolnavii de cancer. Ar fi bine sa aiba efect asupra cat mai multor fumarori.  Wink
Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.061 secunde cu 31 cereri.