Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 08, 2012, 10:37:15 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Planificare familiala
| |-+  Sanatatea viitoarei mamici (Moderator: prichi)
| | |-+  Vestea sosirii berzei
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: 1 [2] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Vestea sosirii berzei  (Citit de 2828 ori)
robin40078
Newbie
*

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : August 02, 2008, 09:37:24 pm »

La noi nu vine barza...Asta e doar o fantezie... Smiley
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : August 03, 2008, 03:36:27 pm »

Imi pare rau pentru situatiile acestea in care treceti de la dezbaterea unui subiect, la atacuri la persoana. Este evident faptul ca accesul la forum nu poate fi oprit unei peroane decat dupa ce a facut anumite afirmatii, deaceea ii rog pe cei care se simt ofensati de mesajele altor persoane sa nu dezvolte discutia in sens negativ.
In momentul in care va hotarati sa deveniti membrii acestui forum va rog sa luati in considerare faptul ca fiecare persoana este diferita, poate gandi diferit si se poate exprima diferit.
Lasati dreptul adminului sau moderatorului de a sanctiona abaterile anumitor utilizatori, altfel daca ripostati la fiecare provocare suntem nevoiti sa aplicam sanctiuni de ambele parti.
Va multumesc pentru intelegere!
Memorat

saudade
Newbie
*

Calificativ: +0/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : August 05, 2008, 05:46:54 pm »

Chiar nu puteti accepta faptul ca unele persoane fac lucruri bune fara a astepta ceva in schimb. Din pacate cel mai evident se vede la cei care se cred apropiati de Dumnezeu, sunt atat de buni, de pasnici, si de fapt sunt doar puroi pe dinauntru. Spalati-va pe cap cu toata "bunatatea " voastra.
Pt. Admin.
Ideea pe care ai avut-o atunci cand ai facut acest site a fost buna, dar...unii oameni deosebiti si speciali strica tot. Eu ma retrag.

DRUM BUN !
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : August 06, 2008, 08:21:04 am »

In atentia lui saudade: atacurile la persoana nu sunt permise pe acest forum. Daca se mai repeta, riscati sa primiti ban. Va multumesc pentru intelegere.
Memorat

Pagini: 1 [2] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.039 secunde cu 22 cereri.