SORINA
Jr. Member

Calificativ: +3/-0
Deconectat
|
 |
« : Iunie 08, 2008, 03:15:30 » |
|
Cum a primit sotul vestea? Cum a primit familia vestea?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Lemonade
Vizitator
|
 |
« Răspunde #1 : Iunie 08, 2008, 01:34:18 » |
|
 la noi vine bebelusul nu barza. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #2 : Iunie 08, 2008, 11:17:32 » |
|
Chiar nu inteleg de ce trebuie sa fim rai. Nu inteleg, unii folosesc acest site pt a vana greselile de ortografie sau de exprimare ale celorlalti? Ideea mea asa am vrut sa se numeasca: Vestea sosirii berzei". Imi cer scuze daca sunt rea, dar vreau sa vaintreb va simtiti bine daca criricati si sunteti aroganta? Inca o data imi cer scuze, dar nu mi se pare firesc sa vanezi greselile celuilalt ca sa ce? Cartile de specialitate de psihologie spun ca unii oameni care doresc sa se inalte pe sine si ...nu au adevarate realizari, incearca sa ii denigreze pe cei din jur, si astfel au satisfactia ca se afla undeva mai sus. Vreau sa cred ca nu sunteti o astfel de persoana.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Lemonade
Vizitator
|
 |
« Răspunde #3 : Iunie 09, 2008, 11:04:14 » |
|
similoreg , dar nu esti tu initiatoarea topicului!eu vad pe alticuneva ca fiind cel care l-a deschis.
nu am avut nici o intentie sa fiu ''rea'' ci pur si simplu nu mi-a placut niciodata exprimarea asta. forumurile sunt locuri unde poti sa iti exprimi liber o parere. eu asa am facut. eu sunt membra de ani de zile pe un alt forum iar aici am hotarat sa scriu din proprie initiativa ca sa ajut un forum newborn, imi iau din timpul meu si nu mi-e deloc usor cu servici si doi copii dintre care unul sugar.cu alte cuvinte mi-ar fi mai ok daca nu as mai scrie. dar mie drag sa o fac. asadar departe de mine vreo intentie ''rea''.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
admin_general
|
 |
« Răspunde #4 : Iunie 10, 2008, 03:01:34 » |
|
Ma simt nevoit pentru a face cateva precizari. In cadrul forumului orice utilizator este liber sa-si exprime opiniile, pro sau contra, referitoare la postarile celorlalti utilizatori, intr-un limbaj civilizat. Pana in momentul de fata consider ca discutiile s-au desfasurat intr-o maniera corecta. Mult success in continuare similoreg & Lemonade 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
SORINA
Jr. Member

Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iunie 10, 2008, 06:27:08 » |
|
Simo si Sorina suntem prietene. Simo e initiatoarea, chiar daca acolo scrie numele meu. Eu doar am scris, ideea a fost a ei. Ar fi avut prea multe mesaje 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #6 : Iunie 12, 2008, 12:32:57 » |
|
Ambii copii au fost foarte asteptati. Vestea sosirii berzei am primit/o cu foarte multa enotie, lacrimi in ochi si tremur in voce. Si cand am impartasit vestea viitorilor bunici, acestia au fost foarte incantati, la fel si prietenii. Venirea pe lume a unui copil este ceva minunat.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
prichi
|
 |
« Răspunde #7 : Iunie 15, 2008, 08:23:01 » |
|
E cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei femei. Mie imi era foarte rau si ma programasem sa fac un control pentru ca ma consideram bolnava, nicidecum nu banuiam ca sunt insarcinata. Cum nu prea iubesc mersul la medic, am trecut mai intai pe la farmacie sa iau un test de sarcina...............si imaginati-va surpriza (de data asta una ffff placuta). Cum nu am putut sa ma conving din prima, am urcat in masina sa merg sa mai cumpar un test de sarcina. Am ajuns destul de greu la farmacie pentru ca sotul meu avea atatea emotii, ca incurca culorile de la semafor si nu vedea trecerile de pieton  ;)i.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
camelia
Newbie
Calificativ: +0/-0
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Iunie 16, 2008, 09:35:22 » |
|
Eu am incercat de mai multe ori pana sa raman insarcinata. Si dupa ce in sfarsit un test mi-a iesit pozitiv nu-mi venea sa cred nici mie nici sotului si stiu ca l-am repetat de vreo trei ori sa fiu sigura.
Oricum, cand aflii vestea te simti ....... nu stiu cum sa descriu.. e un sentiment special, un amestec de bucurie, emotie.. . E ceva ce numai in acele momente poti simti. E unic!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
SORINA
Jr. Member

Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Iunie 23, 2008, 08:17:45 » |
|
Ne/am dorit copilul din primul moment. Cand au aparut simptomele unei sarcini emotiile au inceput sa creasca , atat pt sotul meu, cat si pt. mine. Cand am avut confirmarea unei nasteri, explozia de bucurie nu a mai putut sa fie controlata. E minunat sa afli ca porti in pantece o mica fiinta, si evident e si mai minunat cand poti sa ti acea minune in brate si sa o privesti.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anca64
Newbie
Calificativ: +0/-0
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Iulie 29, 2008, 11:17:05 » |
|
Chiar nu inteleg de ce trebuie sa fim rai. Nu inteleg, unii folosesc acest site pt a vana greselile de ortografie sau de exprimare ale celorlalti? Ideea mea asa am vrut sa se numeasca: Vestea sosirii berzei". Imi cer scuze daca sunt rea, dar vreau sa vaintreb va simtiti bine daca criricati si sunteti aroganta? Inca o data imi cer scuze, dar nu mi se pare firesc sa vanezi greselile celuilalt ca sa ce? Cartile de specialitate de psihologie spun ca unii oameni care doresc sa se inalte pe sine si ...nu au adevarate realizari, incearca sa ii denigreze pe cei din jur, si astfel au satisfactia ca se afla undeva mai sus. Vreau sa cred ca nu sunteti o astfel de persoana.
Tu esti aceeasi cu Sorina, nu? De aceea ai gresit si ai spus ca "ideea ta..". Ai uitat ca erai pe alt id intrata in momentul acela. Ce smecherii faci tu pe aici ?!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #11 : Iulie 29, 2008, 09:15:56 » |
|
Daca citeai mai atent mesajele anterioare ai fi gasit explicatia. Sorina e prietena mea care isi aduce fetita la copiii mei. Ea nu ape PC acasa decat la serviciu. A dorit si ea sa scrie in Priki , s/a logat...dar n/avea idei  Subiectele propuse de ea imi apartin tot mie, lucru pe care ea l/a spus, pt ca mie nu mi se parea ca trebuia sa il spun. Citeste mesajale anterioare si vei gasi undeva marturia ei.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
saudade
Newbie
Calificativ: +0/-1
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Iulie 30, 2008, 10:31:32 » |
|
Daca citeai mai atent mesajele anterioare ai fi gasit explicatia. Sorina e prietena mea care isi aduce fetita la copiii mei. Ea nu ape PC acasa decat la serviciu. A dorit si ea sa scrie in Priki , s/a logat...dar n/avea idei  Subiectele propuse de ea imi apartin tot mie, lucru pe care ea l/a spus, pt ca mie nu mi se parea ca trebuia sa il spun. Citeste mesajale anterioare si vei gasi undeva marturia ei. "Marturia ta", vrei sa spui... Ce-i cu povestea asta...isi aduce fetita, nu are pc acasa...n-avea idei...Si mai ales "Subiectele propuse de ea imi apartin tot mie" ?! Si raspunsurile ei la subiectele tale tot tie iti apartin ? Stai si ii dictezi ce sa scrie ca sa aiba popularitate subiectele ? Sau voi sunteti de fapt id-uri virtuale pt. popularitate ? Un puzzle interesant. Hai, continua cu povestile ca pana la urma, stii tu... "minciuna are picioare scurte".
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
similoreg
|
 |
« Răspunde #13 : Iulie 30, 2008, 11:17:06 » |
|
Imi pare rau ca tre' sa spun asta da' vi se potriveste: "Cainele moare de drum rau si prostu' de grija altuia" 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
SORINA
Jr. Member

Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Iulie 31, 2008, 06:01:25 » |
|
Chiar nu puteti accepta faptul ca unele persoane fac lucruri bune fara a astepta ceva in schimb. Din pacate cel mai evident se vede la cei care se cred apropiati de Dumnezeu, sunt atat de buni, de pasnici, si de fapt sunt doar puroi pe dinauntru. Spalati-va pe cap cu toata "bunatatea " voastra. Pt. Admin. Ideea pe care ai avut-o atunci cand ai facut acest site a fost buna, dar...unii oameni deosebiti si speciali strica tot. Eu ma retrag.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|