Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 11:04:18 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  Clubul parintilor
| |-+  Educatie, probleme, perspective
| | |-+  Medicina naturista
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Medicina naturista  (Citit de 1340 ori)
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 09, 2008, 06:33:27 am »

Ce leacuri traditionale cunoasteti?
Memorat
cristina
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 09, 2008, 11:29:47 am »

As dorii sa intreb parintii daca au luat Siropul NONI si ce imprestii au despre acest produs, care este recomandat in orice afectiune.
Va multumesc!
Memorat
similoreg
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 10, 2008, 07:16:28 pm »

Eu nu am auzit de acest sirop. Este antibiotic?
Memorat
cristina
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 11, 2008, 08:56:29 am »

Siropul Noni nu este un antibiotic, este din plate medicinale si este recomandat in mai multe afectiuni, pentru intretinere, etc. Se pot citii mai multe despre acest produs accesand cautare sirop noni, pe google.
Costa destul de mult, dar merita incercat. Eu am gasit la farmacia naturista, in Brasov, la 100 ml acest sirop, la un pret de 10.8 lei si am inceput sa-i dau fetitei mele, conform prospectului.
Va dorim sanatate si multe ducurii !
Memorat
similoreg
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 12, 2008, 07:24:10 am »

Ceaiul de patlagina este bun pt tuse. La fel si siropul natural,de la farmaciile naturiste este bun.
Memorat
prichi
Newbie
*

Calificativ: +4/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iunie 18, 2008, 04:27:57 pm »

Nu am auzit despre acest sirop, insa ce e bun pentru orice nu e bun pentru nimic. Plantele medicinale sunt foarte bune, insa fiecare planta are proprietati vindecatoare pentru o anumita categorie de afectiuni. Nu cred in plante miraculoase, bune pentru orice, precum aloe vera sau spirulina, etc. Sigur ca sunt bune macar si pentru ca sunt plante, insa chiar preturile exagerate te fac sa te gandesti ca in spate se afla "cineva" care zambeste multumit vazandu-si contul din banca.  Wink
Memorat
dida
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iulie 06, 2008, 03:57:07 pm »

Noni este fructul unui arbust cu acelasi nume, care creste in zonele calde, cu preponderenta in soluri fertile de origine vulcanica foarte bogate in minerale. Siropul de noni este foarte bogat in fibra alimentara si in hidrati de carbon. Este recomandat in foarte multe afectiuni: cardiovasculare, hipertensiune, anumite forme de diabet,cancer(este contraindicat in tratamentele cu anumite citostatice),hipotensiune, boli ale aparatului circulator si multe altele. Se recomanda sa se ia o lingura sau doua la fiecare 12 ore, de preferinta cu o jumatate de ora inainte de a manca.
   Eu i-am dat fiului meu de 11 ani cate o lingura si nu pot spune ca "face minuni"  in schimb, toate persoanele adulte care l-au luat, sunt incantate de rezultate, inclusiv eu...
   Sper ca v-am fost de ajutor...

Memorat
dorissella
Jr. Member
**

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iulie 09, 2008, 12:21:50 pm »

Ce sa spun de leacuri naturiste...sunt bune.
De ex ...daca vad ca are febra copilul  meu i pun sosete cu otet ...e cel mai sanatos si e un tratament stiut din batrani.
Pentru tuse ...folosesc sirop de patlagina sau de 7 plante si doar cand e forma mai grava recurg la antibiotice.
De  multe ori se intampla sa mai raceasca si nu fug imediat la doctor ...pentru ca am patit-o ,imediat dadea antibiotic .
nu vreau sa imi imbolnavesc copilul si mai tare .
De aceea recomand cu toata caldura metode naturiste ...dar nu homeopate.
asta e parerea mea
succes si multa sanatate
Memorat
Pagini: [1] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.276 secunde cu 20 cereri.