Priki! Bine ai venit in forum!
Mai 21, 2012, 07:25:05 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: La bucatarie  (Citit de 2582 ori)
0 Utilizatori şi 3 Vizitatori pe acest subiect.
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 01, 2008, 11:17:58 »

Exista oare copii care mananca tot ce le dau parintii. Daca da ce bunatati le sunt oare pregatite? Povesteste-ne experienta pe care o ai cu prikindelul tau.
Memorat

Lemonade
Vizitator
« Răspunde #1 : Iunie 05, 2008, 10:16:37 »

un copil poate fi educat sa manance ce este pregatit de mama, pentru intreaga familie. daca a trecut de varsta de 1 an poate consuma ''mai liber'' diferite produse.
daca baietelul este mofturos , el va decide daca va servi masa sau nu. in final fiindu-i foame va alege sa se conformeze Smiley

eu zic asa in mare, un copil trebuie sa manance zilnic o masa de cereale, una de fructe si una de legume, acestea fiind completate cu lapte seara (sau si dimineata).

o reteta noua in familia noastra este painea marmorata. umplutura noi nu o facem ca la carte ci improvizam.
copilului meu cel mare ii plac f mult rosile si zilnic mananca salata de rosii cu salata verde,si alte legume de sezon + bucatele de branza si ulei.de obicei folosim o combinatie de ulei de samburi de struguri, rapita, susan si floare.am voie sa scriu firma? Smiley
si lista de exemple mai poate continua.
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 05, 2008, 02:48:30 »

Buna Lemonade! Citind mesajul tau parca mi-a venit si mie pofta de o salata de rosii. Mmmmmm ce buna e!!!. Referitor la intrebarea ta, poti aminti firma, nu este nici o problema. Daca vom ajunge la un moment dat sa cenzuram anumite recomandari, mai intai vom face anunt public.
Memorat

prichi
Moderator
Newbie

Calificativ: +4/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 05, 2008, 06:13:45 »

Lemonade, cum se face painea marmorata, ca suna bine? "Mi-a lasat gura apa" poate pentru ca imi plec produsele marinate si suna asemanator.Daca are umplutura spune-mi in mare cam ce contine aceasta ca sa incerc si eu.
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Calificativ: +3/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 08, 2008, 03:30:16 »

Al meu mananca pufuleti Grin
Eu respect 3 mese principale pe zi, si cate ceva fructe, de obicei, intre. Al meu nu mai bea lapte,
Memorat
Lemonade
Vizitator
« Răspunde #5 : Iunie 08, 2008, 01:59:55 »

Grin Grin Grin sorina pufuleti pregatiti de tine?aici e vorba de retete sau despre ceea ce pregatim in bucatarie.

painea marmorata e usor de pregatit.eu stiu reteta din carte Pridie, sigur o aveti in casa.
combinatiile variaza, eu pun umplutura de ceapa cu ciuperci ,verdeata, rosii, mult cascaval.putei pune in painea scobita un topic classic de pizza, si cu mozzarela merge.
eu umezesc painea inainte de a o baga la cuptor si astfel iese crocanta.
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iunie 08, 2008, 10:54:08 »

Daca inteligenta te/ar ajuta mai mult( sic) doamna cu lamaile, ai stii si ce inseamna gluma, dar se pare ca in religia dumitale, de care poate ti/e rusine, ca nu vrei sa zici ce fel de religie ai , gluma e vazuta ca un lucru diabolic.
Memorat
Anca
Newbie
*

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Iunie 11, 2008, 03:12:13 »

Fetita mea mananca orice (sunt vegetarieni insa ii dam peste) dar fara sare, caci nu are 1 an. Are o masa de cereale cu fructe, una de legume cu sau fara ou, alta de lactate, paste, etc. Ii fac de exemplu linte cu cartof si morcov, piureuri de legume, ciorba de zarzavat cu cartofi, sarmale vegetariene, branza cu mamaliga, paste cu sos de rosii, cartof cu peste, mazare cu ou etc.
Memorat

Anca
Newbie
*

Calificativ: +1/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Iunie 11, 2008, 03:14:00 »

Daca inteligenta te/ar ajuta mai mult( sic) doamna cu lamaile, ai stii si ce inseamna gluma, dar se pare ca in religia dumitale, de care poate ti/e rusine, ca nu vrei sa zici ce fel de religie ai , gluma e vazuta ca un lucru diabolic.

pai si tu ai glumit initial si ea dupa
de ce te superi asa?
nici n-a inceput bine forumul si-au aparut conflictele?
Memorat

SORINA
Jr. Member
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iunie 23, 2008, 08:54:25 »

Spanacul trebuie sa se afle des in meniul bebeilor, contine mult fier. Am incercar si supa de salata verde, dar nu vrea sa manance, asa ca ne/a ramas spanacul.
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iulie 06, 2008, 08:25:12 »

Desi copiii indragesc mult dulciurile, eu incerc sa le limitez dulciurile cumparate, si portia zilnica de dulciuri sa fie mai mult "fabricata" in casa. Ma straduiesc sa nu lipseasca prajitura facuta in casa. Acum sa nu credeti ca nu le dau si lucruri din comert, dar cunoscand "bogatia" E-urilor din mai toate produsele, incerc sa le dau cat mai putine. Si vara fac inghetata de casa, crema de branza, crema de oua, etc.
Memorat
SORINA
Jr. Member
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iulie 09, 2008, 05:13:54 »

Din pacate ( vorbesc in cazul meu) timpul nu ne prea ajunge si atunci apelam la produsele din magazine, care numai sanatoase nu sunt.
Memorat
dida
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Iulie 22, 2008, 05:30:54 »

Atentie cu spanacul; trebuie sa fie proaspat pregatit. Spanacul nu ar trebui sa fie consumat daca au trecut mai mult de 4 ore de cand a fost gatit.

Limonade, eu tot n-am inteles cum se face painea marmorata.  Vrei sa explici mai detaliat? Please!!
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Iulie 24, 2008, 09:07:38 »

Pt Dida. De ce ? Chiar daca se pastreaza la frigider?
Memorat
prichi
Moderator
Newbie

Calificativ: +4/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Iulie 26, 2008, 05:43:40 »

S eu stiu ca spanacul e foarte pretentios. Spre exemplu stiu ca nu ar trebui sa dea mai mult de un clocot pentru ca anumite substante din el se transforma intr-un alt tip de substante usor otravitoare. Acelesi lucru si cu stevia sau loboda. Noi preparam multe produse folosind aceste ingrediente, dar tinem cont de asta. Poate cineva stie ceva in plus, care ne-ar fi de ajutor......!!!!
Memorat
Pagini: [1] 2   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.071 secunde cu 30 cereri.