Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 09, 2012, 08:40:39 am

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  General
| |-+  Concurs (Moderator: admin_general)
| | |-+  Cel mai activ utilizator!
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: 1 2 [3] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Cel mai activ utilizator!  (Citit de 10958 ori)
laura
Sr. Member

Calificativ: +3/-3
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #30 : August 22, 2008, 01:06:53 pm »

Pai da.
Memorat
similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #31 : August 30, 2008, 03:00:01 pm »

Imi permit sa va dau un sfat pentru viitoarele concursuri pe care o sa le faceti. De exemplu sa fie concursuri diferite pentru copii/tineri si alte concursuri pentru parinti. Si, pentru ca toti membrii acestui site sa aiba sanse egale de a castiga, eu zic sa se considere mesajele doar de aici inainte, ca toti sa aiba aceleasi sanse. Regulile sa fie bine precizate de la inceput, pentru a evita orice alte neplaceri atat pentru moderatori, cat si pentru noi, ca simplii membrii.
           Iar la concursul de fotografii eu zic sa se poata vota nu doar o singura data de pe un calculator ci o singura data de pe acelasi calculator, pe zi.
                                                Sper ca veti tine cont de sugestiile mele.
Memorat
LidiaD
Jr. Member
**

Calificativ: +4/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #32 : August 30, 2008, 07:07:40 pm »

Acelasi lucru afirm si eu: nu mi se pare prea placut sa concuram adultii si copiii la un loc, ca sa nu mai zic de subiectele deschise pentru adulti la care raspund copiii.
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #33 : August 31, 2008, 07:17:03 am »

In ceea ce priveste votul pentru concursul de imagini, incepand din toamna se va putea vota o singura data pe zi de pe acelasi calculator. Pe masura ce se va dezvolta acest site, vom avea si concursuri pe categorii separate de vizitatori/membri. Deocamdata probabil ca ati observat ca mai toate concursurile s-au adresat tuturor vizitatorilor/membrilor, in general.
Memorat

admin_general
Administrator
Full Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #34 : August 31, 2008, 07:54:11 am »

Concursul este inchis. In scurt timp vom publica numele castigatorului. Reamintim care sunt criteriile dupa care va fi ales castigatorul:
- numarul de postari;
- aportul de resurse catre site;
- numarul de subiecte deschise pe forum;
- gradul de interes manifestat de vizitatori fata de postarile sau subiectele deschise pe forum;
- timpul petrecut pe site;
Memorat

admin_general
Administrator
Full Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #35 : August 31, 2008, 08:26:51 am »

Castigatorul concursului "Cel mai activ utilizator" desfasurat pe forumul www.priki.ro este membrul cu userul: similoreg. Detalii asupra activitatii acestui user gasiti in imaginea atasata. 
Multumim similoreg pentru aportul tau catre forum si iti dorim mult success in continuare.
Memorat

Pagini: 1 2 [3] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.057 secunde cu 22 cereri.