Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 11:39:32 pm

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Caută:     Căutare detaliată
+  Priki! Bine ai venit in forum!
|-+  General
| |-+  Evenimente
| | |-+  scoala
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect. « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: 1 [2] In jos Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: scoala  (Citit de 3655 ori)
laura
Sr. Member

Calificativ: +3/-3
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : August 20, 2008, 12:12:32 pm »

Sa va spun o experientza pe care am avut-o.Eram in timpul tezei la limba si literatura romana,si nu imi mai aminteam ceva!Am stat mult sa ma gandesc ,dar  mi-a venit o idee.Daca Ii cer ajutor Lui Dumnezeu,sigur ma Va ajuta !Dupa o scurta rugaciune in gand,mia trecut prin minte raspunsul!I-am multzumit Lui Dumnezeu pentru ajutorul P e care mi la dat ,si de atunci am incredere In El 100%100
Memorat
laura
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : August 27, 2008, 03:07:57 pm »

Si mai este putin si se apropie scoala!
Memorat
hagafa
Newbie
*

Calificativ: +0/-4
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : August 27, 2008, 08:51:00 pm »

tie iti place gramatica si mie matematica!
Memorat
hagafa
Newbie
*

Calificativ: +0/-4
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : August 28, 2008, 11:14:14 am »

dar cel mai mult imi place sportul
Memorat
laura
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : August 28, 2008, 12:43:53 pm »

mie nu prea
Memorat
alerim
Newbie
*

Calificativ: +0/-0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Septembrie 11, 2008, 12:24:57 am »

Laura, bineinteles ca exista Dumnezeu, dar daca nu invatai inainte lectia nu prea cred ca dadeai raspunsul corect. Asa ca invata tu bine la toate materiile, si mai ales la gramatica, pentru ca, din cate vad eu aici e buba, mai gresesti din cand in cand.
Se scrie" m-am pictisit" si nu "mam plictisit","mi-a trecut prin minte" si nu "mia trecut prin minte", etc
Nu mi-o lua in nume de rau,  dar in viata,  sa stii sa vorbesti si sa scrii corect are mare importanta.
Memorat
laura
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Septembrie 11, 2008, 12:02:11 pm »

De ce toata lumea ma critica...Calculatorul este singurul loc unde pot scrie si eu cum vreau !Ce nu intelegeti???Nu ma cunoasteti nu aveti dreptul sa ma criticati!Asa ca voi scrie cm vreau eu...Ma-ti inteles?!Daca tot aveti placerea asta de ce nu va face-ti  crtici de moda sau de ce vreti voi..La revedere!!!
Memorat
LidiaD
Jr. Member
**

Calificativ: +4/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Septembrie 11, 2008, 01:15:26 pm »

Mai Laura, mai, nimeni nu cred ca te critica, ca nu asta e scopul acestui site, ci doar erau unele sugestii, sfaturi, avand in vedere ca majoritatea suntem oameni mari, cu muuuuuuuuuuuuult mai multa experienta decat tine. Eu zic sa nu te superi asa repede, ca nu iti foloseste la nimic.
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Septembrie 11, 2008, 02:39:02 pm »

De ce toata lumea ma critica...Calculatorul este singurul loc unde pot scrie si eu cum vreau !Ce nu intelegeti???Nu ma cunoasteti nu aveti dreptul sa ma criticati!Asa ca voi scrie cm vreau eu...Ma-ti inteles?!Daca tot aveti placerea asta de ce nu va face-ti  crtici de moda sau de ce vreti voi..La revedere!!!

Laura, cred ca nu e cazul sa te superi asa de tare pe noi. Ce-i drept, fiecare dintre noi mai gresim, iar pe acest forum nimeni nu este pedepsit pentru ca a facut o greseala gramaticala la un moment dat, insa cred ca fiecare putem invata cum sa nu mai gresim. Cred ca replicile date de ceilalti utilizatori au fost bine intentionate.
Poate la un moment dat voi deschide un topic pe tema: De ce scriem si vorbim asa... si nu asa... . Cred ca ar fi de folos.
Memorat

similoreg
Sr. Member

Calificativ: +5/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Septembrie 11, 2008, 05:49:23 pm »

Un topic despre gramatica???  Smiley
Memorat
admin_general
Administrator
Full Member

Calificativ: +6/-1
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Septembrie 12, 2008, 05:43:21 am »

Despre gramatica si nu numai. In cateva zile va incepe scoala si poate ar fi bine sa discutam si temele copiilor nostrii.
Memorat

laura
Sr. Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Septembrie 14, 2008, 10:42:42 am »

e ultima zi de vacantza  ;)eu una abia astept sa-mi revad colegii si sa incep un nou an scolar
Memorat
Pagini: 1 [2] In sus Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Copyright Editura Viata si Sanatate 2008. Toate drepturile rezervate. Site realizat de NaturalPixel

Pagină creată în 0.064 secunde cu 22 cereri.